Maj 11 , 2021

Som du säkert vet så har man som chef ett lagstadgat arbetsmiljöansvar, även under dessa tider. Med anledning av Covid-19 har förutsättningarna på våra arbetsplatser förändrats drastiskt, därför erbjuder nu Tradewell en snabb, enkel och träffsäker temperaturtagning med utgångspunkt i den organisatoriska- och sociala arbetsmiljön samt en riskinventering kopplat till de arbetsförhållanden som ni arbetar under just nu.
Mätningen ger svar på det chefer behöver veta just nu när medarbetarna arbetar under nya förhållanden, på distans, under korttidsarbete och/eller varsel.
Du får bland annat konkreta åtgärder för att skapa hållbarhet i ert arbete samt ett underlag för din riskhantering som chef.
Vår temperaturmätning för arbetsmiljön kostar normalt från 25 000 kr. Givet den situation som företag nu befinner sig i så erbjuder vi denna temperaturmätning i standardutförande för endast 5000 kr fram till sista maj.

Vi hoppas att vi med detta kan hjälpa er något med att navigera genom den här krisen på ett bra sätt.

 

- Michael Mattsson

 

Mar 29 , 2021

Från och med 1 februari 2020 är vi en stolt del av

 

  

Sep 12 , 2021

Tradewell-golfen spelades traditionsenligt på Särös Parkbana. Många glada deltagare kämpade om priserna, både individuellt och i lagtävling. Damklassen vanns av Nina Bergerheim och i herrklassen segrade Maths Nilsson.

Stort GRATTIS till er och TACK till alla golfare och generösa sponsorer!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.